OM OSS

VI INOM ARTBOOST har mer än två decennier av erfarenhet från projekt inom grafisk design, grafiska profilering / identitet, branding, reklam och konstnärlig verksamhet.
Vi är kreatörsdrivna men med strategisk arbetsmetod vilket är den bästa förutsättningen att en byrå ger er den bästa lösningen utifrån varje projekts förutsättningar.
VI HAR TIDIGARE olika sammanhang jobbat med varumärken som exempelvis Bilia, Volvo, Utrikesdepartementet, Business Region Göteborg, Saab Tank Radar, Telia, Alcro Pro, Tingstad, DinDel, Hennes, Elmia, Ledolight, Bus4you, GoByBus, Elkedjan, Borås Konststaden och många fler...
UTBILDNINGSMÄSSIGT är uppdragen i sig den tyngsta skolan, men även de formella meriterna från de tyngsta utbildningar finns där i bagaget; Konstfack / HDK (Master Of Fine Arts in Design), Berghs School Of Communication med mera.
HOS OSS SOM personer hittar du inga påklistrade manér men däremot en djup och ärlig vilja att hitta lösningar som är exakt rätt för just er!FÖR MER KOLL PÅ HUR VI TÄNKER SÅ TA GÄRNA EN TITT PÅ...
våra anslagstavlor på Pinterest:
www.pinterest.se/uclaesson/
eller flödet på Instagram:
www.instagram.com/ulrikclaesson//

ARTBOOST ÄR ETT PROJEKT FRÅN ”MOONBUS PRODUCTIONS":
www.moonbus.se